Birraire Podcast - Taula Rodona del Barcelona Beer Festival 2022

Fotografia de Dani Ruiz (CerveTV)

En el marc del X Barcelona Beer Festival, celebrat el passat 14, 15 y 16 d'octubre a La Farga de l'Hospitalet, es va organitzar una nova Taula Rodona per seguir amb la tradició de -quasi- cada una de les edicions del festival.

La temàtica, de rabiosa actualitat: fermentació salvatge. A tal efecte, els ponents convidats foren alguns dels màxims exponents de la nostra escena local: Montse Virgili i Carlos Rodríguez -Ales Agullons-, Guillem de Lorenzo -Santa Pau Ales-, Quiònia Pujol -Lo Vilot-, Marc Baulida -La Calavera-, Dani Ruiz -La Salvatge- i Aleix Puig -Màger-. Per la comprensió de tots els presents a la sessió, aquesta es va desenvolupar en castellà.

Noteu, si us plau, que la sessió queda tallada en el moment que comencen les preguntes dels assistents. El motiu és que, malauradament, es va acabar la bateria de la gravadora; problemes moderns. No obstant, la gravació inclou una hora i vint minuts de contingut francament interessant: tasca fàcil per al moderador -jo mateix-, donada la talla dels ponents presents.

Agraïr a en Dani Ruiz la cessió de l'àudio per a la seva publicació, així com a Beer Events l'autorització per difondre aquest contingut creat en el marc del desè BBF.



Serveixi aquest primer llançament com a prova pilot del projecte de Podcast al que fa anys que dono voltes: un fòrum per parlar sobre cervesa, buscant una línia similar a la que s'ha ofert, any rere any, en el cicle de simposis del Barcelona Beer Festival, centrant el protagonisme absolut en las històries i les persones que hi ha darrere de cada cervesa artesana que podem gaudir a dia d'avui. Si tot va bé, espero poder-ne donar més detalls en breu.


Salut i birra!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

En la que conec a en Randy